Rólunk

Egyéni vállalkozóként 1991 óta végzem vállalkozások könyvelését bérszámfejtéssel, adótanácsadással.
 


1988 szeptemberében költöztem Tiszavasváriba friss diplomával. Az ÁFÉSZ-nél kezdő gyakornok voltam. 4 1/2 év múlva már főkönyvelőként váltam meg a szövetkezettől, akkor lettem főállású vállalkozó. Az eltelt évek alatt annyira „vasvári” lettem, hogy nem egyszer megkérdezik tőlem, melyik helyi általánosba jártam. Ez kellemes érzéssel tölt el, és természetesen elmosolyodom.

1993 márciusától tehát kizárólag vállalkozások adminisztrációs munkáját végzem. Ebben a munkában ma már 9 kolléganőm és férjem, Kuik Imre van segítségemre.

A civil életet az első perctől fontosnak tartottam. Ma már több, mint 40 helyi, vagy környékbeli (önkéntes munkával, nem munkabérért tevékenykedő) egyesület, szervezet könyvviteli teendőit díjmentesen végzem. (Polgárőrség, művészeti csoportok, nyugdíjasok, alapítványok, sportegyesület, …)  Aktívan részt veszek a helyi Nagycsaládosok Egyesületének munkájában, a Tiszavasvári Vállalkozók Érdekvédeli Egyesületében. Megválasztottak az összevont Általános Iskola Szülői Munkaközösségének vezetőségébe, és kuratóriumi tag vagyok a Pethe Ferenc, valamint a Kabay János (általános iskolai) Alapítványokban.