Összhangban a koronavírus-intézkedésekkel

Kedves Ügyfeleink!

A koronavírussal kapcsolatosan hozott intézkedésekkel összhangban az alábbi döntést hoztuk:

Az irodánk nyitvatartási időben is korlátozza az ügyfélforgalmat. A megszokott bejárat zárva lesz. Kérjük, hogy lehetőleg telefonon, vagy e-mailben keressenek minket! A könyvelési anyagok átvételére (amíg az időjárás ezt nem lehetetleníti el) az iroda bejárata melletti teraszt jelöljük ki, kérjük kopogjanak be, kimegyünk érte!

A COVID-19 koronavírus-járványt a pénztárgépek éves felülvizsgálatára vonatkozó kötelezettség teljesítésének szempontjából a NAV vis maior helyzetnek tekinti. A veszélyhelyzetben az üzemeltető akkor jár el tőle elvárható körültekintéssel, ha a kormányzati intézkedések betartása érekében – amennyiben szükséges – elhalasztja a felülvizsgálatot és arra csak veszélyhelyzet megszűnését követően kerül sor.

Ha a helyzet jelentősen romlana, távmunka melletti ügyeletre állunk át. Ebben az esetben a központi számainkon keresztül nem tudjuk majd garantálni a kollégáink elérést, de a közvetlen hívószámok (42/220-…)  kihelyezését meg tudjuk oldani. A bizonylatokat ezt követően is az iroda taraszán vennénk át.

Az online-számlázás regisztrációjára továbbra is várjuk az ügyfelek jelzését! A korábbi körlevelünket annyival egészítenénk ki, hogy a Hessyn számlázó programjára (ami a könyvelőprogramjainkkal maximálisan kompatibilis) rajtunk keresztül jelentkezve a 29.000 Ft-os első éves díj helyett havi 940 Ft-os (+ÁFA) konstrukciót lehet kérni.

Közzétéve:
Hírek kategóriába sorolva